Repertoire

Bent u geïnteresseerd en wilt u een voorproefje? Bekijk dan onderstaande video!

Wij staan open voor uw aanvragen/verzoeken.

De kleine geluksmomentjes zijn de mooiste herinneringen in het ‘leven’.

Waardering: 5 uit 5.

“Esmee en Samuel zijn 2 spontane en empatische muzikanten die ons bij zowel de rouw als de trouw kippenvel momenten hebben bezorgd. Ze beleven veel plezier aan het muziek maken. Samuel speelt piano met zo veel passie. Het komt vanuit zijn tenen en raakt je hart, ongelovelijk talentvol. Esmee heeft een stem, niet te evenaren. Kippenvel van begin tot eind, zoals ik dat nog nooit heb gevoeld. Het maakt veel emoties los. Dit duo is goed op elkaar afgestemd en musiceren met gevoel. Kortom een aanrader voor rouw en trouw om deze dagen nooit meer te vergeten.”

Ineke

Waardering: 5 uit 5.

Tijdens de uitvaart van mijn vader hebben ze prachtige nummers gezongen. Eén zelfs uitgezocht door mijn vader zelf. Ze hebben ons diep geraakt. Zo puur, zo echt, zo zuiver. De uitvaart was hierdoor ontzettend persoonlijk. Afscheid nemen kun je maar 1 keer doen. Hoe fijn is het dat je daar met zo’n goed gevoel op terug kunt kijken?!

Henriëtte

Waardering: 5 uit 5.

“Esmée en Samuel hebben op 21-12-2022 de crematieplechtigheid van mijn man Jan (pas 68 jaar) muziekzaal omlijst. Het heeft de plechtigheid een extra dementie gegeven om nooit te vergeten. Het lied: Und wenn och geh van Andrea Berg vertaald en gezongen in het Nederlands door Esmée, heeft me kippenvel bezorgd, zo mooi en zuiver. Maar ook Rollercoaster en Hallelujah. Wat een stem heeft Esmée, en dan onder begeleiding van Samuel op de piano, de passie spat ervan af. Ik kijk en luister de digitale versie van de plechtigheid vaak terug en dan met een lach en een traan van ontroering. Top duo, muzikale talenten en heel geschikt voor rouw, maar ook voor trouw; dit heb ik vorig jaar in de zomer mogen meemaken bij mijn neefjes.”

Elsbeth Janssen